ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόκριση «θρίλερ» στα πέναλτι με Κατζιλιέρη για το Φιλώτι !


 sportcyclades
Μετά από μέτριο παιχνίδι και ένα φινάλε που διώχνει τους καρδιακούς από τα γήπεδα το Φιλώτι με ήρωα τον τερματοφύλακα του Ξένο κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, επικρατώντας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 5-4 του ΑΟ Πάρου.
Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αφού κράτησε το 1-1 στο 102' στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Γιαννούλη, με τις καθοριστικές αποκρούσεις του στα πέναλτι των Κληρονόμου και Ράπτη χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις ομάδες να έχουν μέτρια απόφαση και να μην δημιουργούν φάσεις. Λίγες τελικές προσπάθειες με σουτ που δεν ανησύχησαν τους τερματοφύλακες. Στην επανάληψη το Φιλώτι ευτύχησε να προηγηθεί στο 53'. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Σταματίου πιο πολύ με το σώμα έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Οι Παριανοί ισοφάρισαν στο 66 με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ξένο. Μετά ο ΑΟ Πάρου πήρε ψυχολογία ήταν καλύτερος και στο 73' ζήτησε έντονα πέναλτι για χέρι σε σουτ του Γιουρτζίδη. Το βίντεο του sportcyclades.gr για μία ακόμη φορά θα μας διαφωτίσει.

Το ματς έληξε ισόπαλο και οι ομάδες κρίθηκαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στην παράταση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Η φάση του Γιαννούλη που προτίμησε να επιχειρήσει να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ξένο,δίνοντας του την ευκαιρία για μία ακροβατική επέμβαση και η αποβολή του κ. Τριανταφυλλάκου από τον πάγκο προφανώς για διαμαρτυρία ήταν ότι πιο αξιόλογο.

Στα πέναλτι , μέχρι το τρίτο είχαμε απόλυτη ευστοχία με τους Γιαννούλη, Γιουρτζίδη και Τριανταφυλλίδη για τον ΑΟΠ που εκτελούσε πρώτος, ενώ για το Φιλώτι σκόραραν κατά σειρά οι Ζούλης, Μπονιάκος και Μεμλίκα. Στη συνέχεια ο Χατζία σημάδεψε το δοκάρι, ο Κοττάκης και ο Σένκα, αλλά ο Νταής νικήθηκε από τον Βασιλάρη και άρχισε το θρίλερ.

Κληρονόμος σουτάρει αποκρούει ο Ξένος, εκτελεί ο Βερεσόγλου σώζει ο Βασιλάρης, νέα απόκρουση του Ξένου στο πέναλτι του Ράπτη και τελικά ο Κατζιλιέρης σκοράρει και λυτρώνει το Φιλώτι.

Διαιτήτευσαν ο Γ. Ρούσσος με βουθούς τον Γ. Νεοκοσμίδη και την Ι. Ψαρρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Γιαννούλης, Σταματίου (62' λ.τρ. Μεμλίκα), Νταής, Κοττάκης, Μουστάκης (84' λ.τρ. Σαντέ), Εζεμπαέγκου, Σκοπελίτης (57'

Κατζιλιέρης).

ΠΑΓΚΟΣ: Μουστάκης Γ., Μακρυμανώλης, Μπόσκου, Βασιλάκης

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Φραντζεσκάκης, Τσόκα (62' Κληρονόμος), Τσούκε, Σένκα, Χατζία, Γιαννούλης, Γαβαλάς (93' Χούσκα), Ράπτης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Σαρρής Κ., Σαρρής Κ.Π., Σκιαδάς, Γεωργιάδης, Καντιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου