ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη «θρίλερ» με ανατροπή για το Φιλώτι [pics]


Νίκη «θρίλερ» με ανατροπή για το Φιλώτι [pics]

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα οι Κορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Πάρου και πήραν τη νίκη με 2-3 στο τάι μπρέικ.

Ο ΑΟ Πάρου με το γνωστό πρόβλημα έλλειψης κλειστού κοίταξε κατάματα τον ΑΜΣ Φιλωτίου και προηγήθηκε με 2-1 σετ ως τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Νάξου.

Από εκεί και πέρα οι παίκτριες της Σοφίας Οικονόμου έδειξαν πιο ψύχραιμες όταν η μπάλα «έκαιγε» και αφού ισοφάρισαν σε 2-2, τελικά κατάφεραν να πάρουν το ματς με 2-3.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι τι 10-8. Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Πάρου ήταν καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και πήρε το σετ σχετικά εύκολα με 25-14.
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (9-7). Από εκεί και πέρα Φιλώτι ανέβασε την απόδοση του και πέρασε μπροστά στο 16-14. Ο ΑΟ Πάρου έδειξε ομάδα που δεν το βάζει κάτω και ισοφάρισε σε 21-21, όμως το Φιλωτι με ένα σερί πήγε το σετ στο 21-24 και τελικά το πήρε με 22-25 χάρη σε ένα καρφί της Καλαβρού.
Στο τρίτο σετ ο ΑΟ Πάρου κατάφερε αρχικά να πάρει μία μικρή διαφορά (5-2), με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να ισορροπεί το παιχνίδι (10-10). Στη συνέχεια ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να χτίσει μία διαφορά και να φτάσει στο 23-16. Το Φιλώτι προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο ΑΟΠ δεν είχε πρόβλημα και τελικά έκανε το 2-1 με 25-21.
Τέταρτο σετ και αυτή τη φορά το Φιλωτι μπήκε πιο δυνατά, φτάνοντας γρήγορα στο 2-11, αναγκάζοντας την κα. Βαλαβάνη σε τάιμ άουτ. Το Φιλώτι ηταν η ομάδα που διαχειρίστηκε καλύτερα το σετ και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 , επικρατώντας με 12-25.
Στο τάι μπρέικ τα κορίτσια του Φιλωτίου μπήκαν αποφασισμένα και έφτασαν γρήγορα στο 1-8. Το Φιλώτι συνέχισε, φτάνοντας στο 3-12, αλλά κάπου εκεί τα κορίτσια του ΑΟΠ έδειξαν ψυχή και μείωσαν σε 9-13. Το Φιλώτι όμως βρήκε τους δυο πόντους που χρειαζόταν και έφτασε στη νίκη με 9-15, κατακτώντας το παιχνίδι με 2-3 σετ.
Κορασίδες ΑΟ Πάρου - ΑΜΣ Φιλωτίου 2-3 (25-14, 22-25, 25-21, 12-25, 9-15)
Διατητες: Κατσούλης - Μουστάκη
Σημειωτής: Τσακωνιάτου
Συνθέσεις
ΑΟ Πάρου (Βαλαβάνη): Γεμελιάρη, Καραφυλλάκη, Καρατζούνη, Μοστράτου Α., Μοστράτου Μ., Μπαρμπαρή, Μπράουν, Πατέλη, Τρικάρδου.
ΑΜΣ Φιλωτίου (Οικονόμου): Καλαβρού, Μανιού Ι., Δέτση, Μανιού Δ., Γρατσία, Τσακωνιάτη, Βασιλάκη, Ψαρρά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου