ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Φιλωτιτίκες Επιτυχίες,

Δύο χάλκινα για το Δημήτρη Μανιό
Γεωργία Κρασσά χρυσό μετάλλιο στο
Τάε κβο ντο

  Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Ιωάννα Σαχά και ο Δημήτρης Μανιός, από την Νάξο, στις πολυεθνικές κολυμβητικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ και την Πορτογαλία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιωάννα Σαχά στο Ισραήλ στα 200μ ύπτιο







Χρυσό η Ιωάννα Σαχά στο Ισραήλ

Άγγιξε το όριο για Μπακού η Ιωάννα Σαχά, στα 200μ ύπτιο. Εκατοστά μακριά από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων του Μπακού κολύμπησε η Ιωάννα Σαχά, στην πρεμιέρα των Πολυεθνών Συναντήσεων, που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η 16χρονη κολυμβήτρια από το Φιλώτι Νάξου, κατέκτησε την 1η θέση, σημειώνοντας χρόνο 2:16.91 στα 200μ ύπτιο, πλησιάζοντας το 2:16.43, όριο για τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Παράλληλα, η νεαρή ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε ρεκόρ αγώνων, καταρρίπτοντας εκείνο που κατείχε η Πολωνή Καρολίνα Ουρμπάνσκα, με 2:17.13, από το 2008.
Στα 200μ Μικτή Ατομική, η Ιωάννα Σαχά είχε επίδοση 2:22.20, εκτός συναγωνισμού.
Επίσης η Ιωάννα Σαχά κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 100μ ύπτιο με 1:04.92.
Δυο μετάλλια κατέκτησαν και οι Εθνικές μας ομάδες στα 4Χ100 Μικτή Ομαδική. Η ομάδα των κορασίδων (αποτελούμενη από τις Σαχά, Κοντογεώργου, Λεμπλ, Μαρκαντέ) ήρθε 2η με χρόνο 4:17.59, ενώ η αντίστοιχη των εφήβων (αποτελούμενη από τους Σοφιανίδη, Φραγκουδάκη, Κυνηγάκη, Μάλαμα) ήταν 1η με χρόνο 3:47.77.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιωάννα Σαχά στο Ισραήλ στα 200μ ύπτιο

Δύο χάλκινα για το Δημήτρη Μανιό στην Πορτογαλία

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Δημήτρης Μανιός στο πλαίσιο των Πολυεθνών συναντήσεων Παίδων- Παγκορασίδων στο Οέϊρας της Πορτογαλίας.
Το πρώτο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Μανιός, στα 1500μ ελεύθερο, με επίδοση 16:13.45.
Ακολούθησε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για το Δημήτρη Μανιό στα 400 μ. ελεύθερο με 4:03.49.
Τέλος την 8η θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Μανιός, στα 200μ ελεύθερο, σημειώνοντας χρόνο 1:57.27.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Μανιός στα 1500μ ελεύθερο

πηγή: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας
http://www.koe.org.gr/





Η Γεωργία Κρασσά από την «Αθλοπαιδεία Νάξου» κατέκτησε την περασμένη Κυριακή στην κατηγορία της το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τάε κβο ντο που διεξήχθη στη Χαλκίδα.
Ο Ρένος Κασέμη, ένας ακόμη αθλητής από την «Αθλοπαιδεία Νάξου» κατέκτησε στην ίδια διοργάνωση το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου