ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Συνεργασία με Διαγνωστική και Genesis το Φιλώτι



Σε δύο σπουδαίες συμφωνίες που αναβαθμίζουν πλήρως αυτά που παρέχονται στους αθλητές του προχώρησε η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου.
Το σωματείο της ορεινής Νάξου συμφώνησε για 2η συνεχόμενη χρονιά με την "Διαγνωστική Νάξου" που διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο διαγνωστικό κέντρο και θα καλύψει τις ανάγκες των αθλητών του σωματείου, όσο αφορά την διάγνωση σε προβλήματα τραυματισμών.

Η 2η συμφωνία που αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά σήμερα αφορά τον τομέα της εκγύμνασης του Ανδρικού τμήματος της ομάδας, όπου ο Γυμναστής Τάσος Βάβουλας (ιδιοκτήτης του Gym Genesis) θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προετοιμασία της ομάδας όπου αναμένεται να ακολουθηθεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασής των αθλητών.

Η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου εξέδωσε ευχαριστήριο για την Διαγνωστική Νάξου, πράγμα που αναμένεται να κάνει όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία με το Γυμναστήριο "Gym Genesis".

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ανακοινώσει και παράλληλα να ευχαριστήσει τη Διαγνωστική Νάξου όπου για ακόμα μία χρονιά (όπως και 3 χρόνια τώρα) θα μας παρέχει όλες τις ιατρικές εξετάσεις όποτε κριθεί αναγκαίο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου