ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Aνώτερο το Φιλώτι 2-2 με την Άνω Μερά με πέναλτι που βλέπει μόνο ο Σουλτάνης

filoti-ano_mera_fash_me_karai

Ήθελαν ένα βαθμό και τον πήραν. Η Άνω Μερά παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην καυτή έδρα του Φιλωτίου στέφτηκε και μαθηματικά Πρωταθλήτρια της Β΄ κατηγορίας.
Από την άλλη πλευρά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διατήρησε τις ελπίδες του για άνοδο και πλέον με ισάριθμες νίκες στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια με ΑΟ Τήνου εκτός και ΑΟ Πάγου εντός η ομάδα της Νάξου θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.

filoti-ano_mera_fash_4
Στον αγωνιστικό τομέα σαφώς ανώτερο το Φιλώτι κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 σε 2-1 και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την νίκη ήρθε η φάση του 85΄όπου ο κύριος Σουλτάνης είδε παράβαση  στο μαρκάρισμα του Ψαρρά στον Ασημομύτη και καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαρτίνος  και έκανε το 2-2.
filoti-ano_mera_fash
Το φιλμ του αγώνα..
1ο Ημίχρονο
Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα μέχρι το 20ο λεπτό οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με επίκεντρο την δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες. Από το 20ο λεπτό το Φιλώτι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, πιο συγκεκριμένα:
20΄ασίστ από τον Μαρούλη αλλά ο επερχόμενος Κοττάκης δεν προλαβαίνει να πλασάρει.
22΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρούλη εκπληκτική απόκρουση του Αγγελίδη.
30΄οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καράι στον Λάμα.
36΄φάουλ του Ψαρρά λίγο έλειψε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα των Μυκονιατών.
Η Άνω Μερά από το 36ο λεπτό και μετά ανέβασε την απόδοση της και ήρθε πιο κοντά στα καρέ του Φιλωτίου τα οποία κατάφερε να παραβιάσει στο 42΄με άψογο χτύπημα φάουλ του Μαρτίνου. Άμεση η αντίδραση του Φιλωτίου όπου με επέλαση του Καράι από δεξιά και μετά από σέντρα του  ο Ονουφέγκο στην προσπάθεια του να διώξει κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
filoti-ano_mera_fash_2
2ο Ημίχρονο
Επιθετικό κρεσέντο στην επανάληψη  από τους κυανέρυθρους του Φιλωτίου οι οποίοι αρχής γενομένης από το 49΄με σουτ του Κοττάκη άνοιξαν τον χορό των ευκαιριών.
48΄Ο Λάμα πέφτει στην μεγάλη περιοχή και οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι
53΄Από πλάγιο του Ψαρρά με καρφωτή κεφαλιά ο Μουστάκης Α. στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
63΄ο Κατσουρός πηδάει ψιλότερα από όλους αλλά την κεφαλιά του κόβει πάνω στην γραμμή ο Μαρτίνος.
75΄ο Μουστάκης απειλεί εκ νέου με το κεφάλι αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
78΄εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Ψαρρά ασθενής απόκρουση από τον τερματοφύλακα και στην επαναφορά ο Μαρούλης σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα με 2-1 στον ΑΜΣ Φιλωτίου.
Στο 85΄έγινε η επίμαχη φάση του αγώνα όπου ο Ψαρράς μαρκάρει στην περιοχή τον Ασημομύτη και ο Σουλτάνης βλέπει πέναλτι. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν έντονη και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα νεύρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρτίνος ο οποίος έκανε το τελικό 2-2.
Μετά την ισοφάριση το Φιλώτι πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα ο οποίος έληξε 2-2.
Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων οι οποίοι φωνάζουν ότι η ομάδα τους έχει αδικηθεί κατάφορα και στον αγώνα με τον ΑΟ Πάγου ο οποίος θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι κρίθηκε πάλι από σφύριγμα πέναλτι στο 92΄.
filoti-ano_mera_fash_3
  
Συνθέσεις
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ
Πολυκρέτης,Τσάφος,Κατσουρός,Ψαρράς,Μουστάκης Ν.(Προμπονάς),Κοττάκης Σ.(Κοττάκης Ι.),Καράι Ε,,Μουστάκης Α.,Κοττάκης Ε.,Μαρούλης (Καράι Σ.),Ψαρράς.
Κοττάκης,Τσακωνιάτης,Τσάφος Σ,Βασιλάκης,Βασιλάκης Μ.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ
Αγγελίδης,Ονουφέγκο,Κουτσουκος,Κατραντζοπουλους,Κεραμιδάς,Ασημομύτης Α,Μαρτίνος,Κούκας Μ,Μπουρμπουλας,Λαμα,Ασημομύτης Ν.
Ασημομύτης Ε.,Δημα,Κουκας Ζ,Λυκουρης Ν,Λυκουρης Δ,Ψυχραμης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ734012 - 815
2ΑΣ ΘΥΕΛΛΑΑΣ ΘΥΕΛΛΑ725015 - 713
3ΑΟ ΠΑΓΟΥΑΟ ΠΑΓΟΥ623111 - 89
4ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ613211 - 146
5ΑΟ ΤΗΝΟΥΑΟ ΤΗΝΟΥ60155 - 171
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου