ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Έγιναν οι μετρήσεις στο γήπεδο του Φιλωτίου

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Η απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φιλωτιτών Αθήνας και αφορά την παραχώρηση του γηπέδου "Αριστείδης Γρατσίας" στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ σηματοδότησε την έναρξη για τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας και να μπει ένα τέλος στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Νάξου, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη βρέθηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο, όπου και έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις που

Μανωλάς – Κρητικός: Ο πήχης ψηλά για το Φιλώτι

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Δύο από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου μιλάνε στο S.C. για την ομάδας τους, τη νέα χρονιά και την προσπάθεια που έχει γίνει στον σύλλογο.
Ο λόγος για τους Μιχάλη Κρητικό και Νίκο Μανωλά, δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που μετά την πολυετή προσφορά τους στον Πανναξιακό, πλέον τα τελευταία χρόνια θεωρούνται από τα

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανανέωσαν Ανυφαντάκης, Σταματίου και Ζούλης


Γράφτηκε από τον  
Η έλευση του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η απόκτηση του Λέανδρου Μπονιάκου ήταν τα πρώτα βήματα όσον αφορά τον σχεδιασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου για τη σεζόν 2015-2016.
Η διοίκηση του Φιλωτίου από εκεί και πέρα έχει αρχίσει επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συζητήσει μαζί τους σχετικά με την

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το πρόγραμμα για τα "Μηλώσια 2015"



Πιστός στο ραντεβού και παρά την κρίση που διανύουμε ως χώρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Μηλώσια.


Τα Μηλώσια είναι αθλητικές και περιπατητικές εκδηλώσεις που διαρκούν για περίπου έναν μήνα και διοργανώνονται ανελλιπώς για περίπου 30 χρόνια.

Η έναρξη φέτος έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου με το οδοιπορικό στην φύση ενώ το κλείσιμο περιλαμβάνει πάλι περίπατο αυτή την φορά στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων τον Ζα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
- See more at: http://naxios.blogspot.gr/2015/07/2015_24.html#sthash.TbUWsmoU.dpuf

Εκπλήξεις στο Τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας



Κανονικά συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχών για το Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου που συνδιοργανώνεται μεταξύ 1-2 Αυγούστου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Μικρής Βίγλας Νάξου.
Τα happenings στο τουρνουά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη πανέμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας θα είναι και φέτος πολλά, αφού εκτός τα μουσικά ακούσματα του dj Ηλία Ορφανού θα διεξαχθούν αγώνες με συμμετέχοντες έκπληξη! Τα κεράσματα από τα ζαχαροπλαστεία και την εταιρία catering των Αδελφών Κορρέ και τα πλούσια δώρα στους νικητές είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτά που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες και οι θεατές του τουρνουά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Ναξιώτες Ηθοποιοί και όχι μόνο θα δώσουν και πάλι το παρών στην Μικρή Βίγλα, όπου αναμένεται να προσφέρουν μία ιδιαίτερη νότα στους αγώνες και στους θεατές που τους παρακολουθούν.

BechVolleyφυσικά και θα παίξουν αφού οι ηθοποιοί (Γιάννης Φραγκίσκος, Κατερίνα Γαβαλά, Γιώργος Σουξές, Άρης Τσάπης και Ίριδα Τσιμπρή) της παράστασης "Οι Πειρατές του Αιγαίου" που θα κάνει πρεμιέρα στις 30/8 για οχτώ παραστάσεις στη Νάξο και οι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Βίβιαν Κοντομάρη, ίσως και άλλοι αστέρες της τηλεόρασης και του Θεάτρου δηλώνουν ήδη έτοιμοι να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί μας!

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 30/7 στην υπεύθυνη διοργάνωσης Κατερίνα Μουστάκη στον τηλ: 6944849721.

Θυμίζουμε ότι το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη και στηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

- See more at: http://naxios.blogspot.gr/2015/07/beach-volley.html#sthash.fX51n8UW.dpuf

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ένας Δάσκαλος" στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου.



Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στην ταβέρνα "Όπως παλιά" στα Αγγίδια της Νάξου, όπου επετεύχθητε και η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Σε μία από τις πιο ιστορικές συνεργασίες της ιστορίας του προχώρησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς μετά από επαφές που κράτησαν αρκετό διάστημα τα βρήκε σε όλα με Σέρβο τεχνικό Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Νάξου.
Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι ένας προπονητής που έχει παραστάσεις από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και των Βαλκανίων, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Τούζλα και πολλές άλλες [βλ. βιογραφικό].

Η συνεργασία του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου θεωρείται σίγουρα υπέρβαση για την ομάδα της Νάξου, αλλά γενικότερα και για τις Κυκλάδες, αφού είναι ο μοναδικός Προπονητής που κατέχει το μεγαλύτερο προπονητικό δίπλωμα που είναι το UEFAPRO, ενώ οι εμπειρίες του αναμφισβήτητα προκαλούν τον σεβασμό όλων.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι άγνωστος στον Κυκλαδίτικο χώρο αφού στο παρελθόν (2014-2015) έχει υπάρξει προπονητής του Πανναξιακού στην Γ' Εθνική για μερικούς μήνες, όπου είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Βλαστό.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου οι συζητήσεις με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς δεν επικεντρώθηκαν σε μία ευκαιριακή συνεργασία, αφού οι εξελίξεις στο γηπεδικό και η ενδεχόμενη λύση του έχουν βάλει στο τραπέζι της ομάδας το θέμα της δημιουργίας ακαδημιών, με τον κ. Μιχαήλοβιτς να φέρεται ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει το χτίσιμο τους πάνω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η έλευση του Μιχαήλοβιτς σηματοδοτεί μία σειρά εξελίξεων για το Φιλώτι, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν με το έμψυχο υλικό της ομάδας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συμφωνίες με σημαντικές μονάδες, ενώ αναμένεται να δούμε τι θα γίνει και με τις ανανεώσεις.
MIXAILOVITS GRATSIASMIXAILOVITS TSAFOS
Το πλούσιο βιογραφικό του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς
MIXAILOVITS VIOGRAFIKO
- See more at: http://naxios.blogspot.gr/2015/07/blog-post_462.html#sthash.7vgaeHpw.dpuf

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βλέπει λύση στο γηπεδικό το Φιλώτι

Η μοναδική ομάδα στις Κυκλάδες με ανελλιπής παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων και παράλληλα αυτή που ταλανίζεται από το γηπεδικό πρόβλημα βλέπει πλέον φως στο τούνελ μετά από πέντε χρόνια εξορίας από την φυσική της έδρα.

Φυσικά αναφερόμαστε στον ΑΜΣ Φιλωτίου που δικαίως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η "άστεγη των Κυκλάδων", αφού ως γνωστών τα πέντε τελευταία χρόνια περιφέρετε από γήπεδο σε γήπεδο για να διατηρήσει τα ποδοσφαιρικά τμήματα που διατηρεί από το 1952.

Λύση στο πρόβλημα του ορεινού συλλόγου της Νάξου θα δώσουν όπως όλα δείχνουν ο Σύλλογος Φιλωτιτών Αθήνας, στον οποίο ανήκει το γήπεδο "Γιάγκος Γρατσίας" σε συνεργασία με τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, που μέσω του προέδρου του Γιάννη Τσολάκη έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να δώσει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Έτσι μετά από διαβουλεύσεις αρκετών μηνών σήμερα στην Γενική Συνέλευση των Φιλωτιτών της Αθήνας αποφασιστικέ ομόφωνα η παραχώρηση του γηπέδου στον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και πλέον μπαίνουν μπροστά οι διαδικασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στην ιστορική έδρα του Φιλωτίου.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Σχετ: ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ




Στις 8:04 π.μ. Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015, ο/η ΦΙΛΩΤΙ ΖΕΥΣ <aof1952@yahoo.gr> έγραψε:




Στις 10:21 μ.μ. Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015, ο/η stella maitou <maitou.stella@gmail.com> έγραψε:







Πρθ: ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ



Στις 10:21 μ.μ. Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015, ο/η stella maitou <maitou.stella@gmail.com> έγραψε: