ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μαύρα περιβραχιόνια για τον Μιχάλη Κατσάνη

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ 
Με μαύρο περιβραχιόνιο στο μπράτσο αγωνίστηκαν η παίκτες του ΑΜΣ Φιλωτίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Νάξου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου του ορεινού Συλλόγου θέλησε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την μνήμη του καθηγητή της σχολής Ικάρων Μιχάλη Κατσάνη, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Μιχάλης Κατσάνης υπήρξε επί χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Α. Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» ευχαριστεί τους χορηγούς

 Το Διοικητικό Συμβούλιο  του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τη ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΝΑΞΟΥ Βερώνης Γεώργιος, την οικογένεια Μαθιάσος με τις επιχειρήσεις Ζαχαροπλαστείο Μαθιάσος, καφετέρια CREAME AND COFFEE και ΑΦΟΙ ΜΑΘΙΑΣΟΥ Ο.Ε. όπου όλες οι παραπάνω εταιρείες έχουν την έδρα τους και δραστηριοποιούνται στη Χώρα της Νάξου για την ευγενική χορηγία τους στο......

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη νίκη με άρωμα Μεϊμάρογλου

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που επικράτησε με 5-0, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο. Ξεκίνημα με το δεξί για τον Στέφανο Μεϊμάρογλου στον πάγκο των Φιλωτιτών, με τον έμπειρο κόουτς να βλέπει και να μετρά τα υπέρ και τα κατά της νέας του ομάδας.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και «καθάρισε» με τέσσερα τέρματα στο 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη ένα γκολ του Κατσουρού διαμόρφωσε το τελικό 5-0, που έφερε και πάλι τα χαμόγελα στο Φιλώτι. Πρόσωπο του αγώνα φυσικά ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ο οποίος μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο του Πανναξιακού πριν δύο χρόνια, επιστρέφει και πάλι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες σε πάγκο Ναξιώτικης ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΣ, που αιφνιδιάστηκε από την γρήγορη εις βάρος της τροπή που πήρε το παιχνίδι, αν και προσπάθησε, ουσιαστικά έμεινε μακριά από το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, μη καταφέρνοντας να αντιδράσει σε κανένα σημείο. Οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη είχαν 2-3 καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό και σήμερα Μιχάλη Βασιλάκη.

Πλήρης αιφνιδιασμός

0-1 Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και μάλιστα με αυτογκόλ, όταν μόλις στο 3' ο Στρατούρης επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά, με τον Κλουβάτο να προσπαθεί να διώξει την μπάλα, που πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας στο γάμα της εστία του Χύκα.

0-2 Στο 11' τα πράγματα για το Φιλώτι γίνονται ακόμα πιο απλά, καθώς ο Μουστάκης Ν. με μπαλιά από το κέντρο βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον νεαρό Μανιό, με τον τελευταίο να νικά τον προσωπικό του αντίπαλο Φλεριανό και στη συνέχεια τον Χύκα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο «μικρός» έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, όπου έχει αγωνιστεί ως βασικός.

0-3 Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15' ο Γιώργος Λυμπερτάς με ένα σπάνιο γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνει τα τέρματα για το Φιλώτι τρία διαμορφώνοντας το 0-3.

0-4 Και φτάνουμε στο 28', όπου ο Μουστάκης Ν. από πλάγιο άουτ, βγάζει τον Μανωλά μόνο απέναντι στον Χύκα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα, κάνωντας το 0-4.

0-5 Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το ο Κατσουρός διαμορφώνει το τελικό 0-5 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Λυμπερτά, πηδάει ψηλότερα από όλους και νικάει τον Χύκα με κεφαλιά.

Μετά το παιχνίδι ο νέος τεχνικός του Φιλωτίου, Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς όπως είπε η ομάδα του, αν και έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος μπορεί μέσα από καλές εμφανίσεις να μπει και πάλι εντός στόχων.

Από τον ΠΑΣ ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση, θεωρώντας ότι η ομάδα του μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Όπως είπε για τον ΠΑΣ στόχος είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, κάτι που πιστεύει ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

  • Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα βίντεο του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Φλεριανός, Μαράκης Γ., Πρωτονοτάριος, Κλουβάτος (34' Μοσχονάς), Πιτταράς Α., Ζάκο, Σωρόκος (74' Μανιός), Παπαδόπουλος, Μαράκης Π. (68' Ματάκιας), Πιτταράς Κ.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Στρατούρης (75' Λιόφαγος), Ψαρράς, Κατσουρός, Μανιός, Πράσινος, Κρητικός, Μανωλάς (54' Προμπονάς), Μαρούλης (67' Μουστάκης), Λυμπερτάς.

http://sportcyclades.gr

Φωτογραφίες εδώ

Ο Μεϊμάρογλου στο τιμόνι του Φιλωτίου

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΩΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΑΝΑΓΚΗ 

Με τον γνωστό σε όλους μας Στέφανο Μεϊμάρογλου θα πορευτεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο ΑΜΣ Φιλώτίου.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου μετά την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Βασαλάκη, εξέτασε περιπτώσεις πιθανών αντικαταστατών του νεαρού τεχνικού, με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου να είναι ένας από αυτούς.

Έτσι χθες αργά το βράδυ με την ομόφωνη συναίνεση του Διοικητικού συμβουλίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου θα είναι αυτός που θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του ΑΜΣ Φιλωτίου και θα είναι αύριο στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.

Ο 43χρονος προπονητής, διπλωματούχος UEFAB' είναι γνωστός για το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από τον πάγκο του Πανναξιακού, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ' Εθνική. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Μεϊμάρογλου έχει μεγάλη πείρα, καθώς από το 2000, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, έχει προπονήσει περίπου στις 20 ομάδες, μετρώντας μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ανάδειξη πολλών ταλέντων που στη συνέχεια έκαναν μεγάλες καριέρες.

Αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΜΣ Φιλωτίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις στο sportcyclades.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ, για την τιμητική πρόταση που μου έκανε, και μου πρότεινε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδος, μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής σαιζόν 2013 - 2014.

Αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της ομάδος, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με νοικοκυρεμένη διοίκηση, και πολύπλευρη αγωνιστική δράση, αφού ο σύλλογος, διατηρεί τμήματα και σε άλλα αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου, και είναι μία κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά στο ξεκίνημα της, για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Κυκλάδων, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά και θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Για μένα η συνεργασία μου, με το ιστορικό συγκρότημα του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ, είναι μία πρόκληση, και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω με την δουλειά μας στην ομάδα να καταφέρουμε να αναδείξουμε νέους παίκτες, διότι αυτοί είναι το παρών και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου, είναι πολυπληθείς, και αγαπούν παθολογικά την ομάδα, και τους διαβεβαιώ, ότι τόσο εγώ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τους ικανοποιήσουμε».

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΣ. ΚΑΤΣΑΝΗ


 

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του πολυαγαπημένου μας φίλου, συνεργάτη και επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου μας συνεδρίασε, σήμερα 16 Οκτωβρίου 2013, στα Γραφεία του και απεφάσισε ομόφωνα:

 

α)  Να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες του Συλλόγου στα Γραφεία του σε  Αθήνα και Φιλώτι.

β)     Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία

      γ) Να διαθέσει χρηματικό ποσόν για ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων συγχωριανών μας

δ)    Να  ματαιώσει επί 40ήμερο όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του

ε)    Να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

στ)  Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στον τοπικό τύπο

 

Για το Δ.Σ.



 

         Ο                                                                                           Η

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ SOS SOS!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αύριο Παρασκευή στις 4 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του αγαπητού μας πρόεδρου Μιχάλη Β. Κατσάνη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ Β. ΚΑΤΣΑΝΗ

 

Από σήμερα το Ναξιακό Συλλογικό Κίνημα είναι φτωχότερο. Έφυγε  ο Μιχάλης Β.  Κατσάνης εκλεκτό μέλος της Ναξιακής παροικίας της Αθήνας, εξαίρετος επιστήμονας, ηγετική μορφή του Ναξιακού Συλλογικού κινήματος καί Πρόεδρος επί χρόνια του Συλλόγου Φιλοτιτών Νάξου.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας , σέ  Συνεδρίαση του σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου όπου και πληροφορήθηκε το θάνατο του Μιχάλη Κατσάνη  απεφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1.   Να εκφράσει την θλίψη του, αλλά και την θλίψη όλων των Ναξιακών Συλλόγων , στην οικογένεια του  και στους συγγενείς του.

2.   Να κατατεθεί στην μνήμη του και σε αναγνώριση της προσφοράς του στο Ναξιακό Συλλογικό Κίνημα , αντί στεφάνου, ένα ποσό   στο Ειδικό Σχολείο  Αγίου Θαλαλαίου. 

  1. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ  στην εξόδιο ακολουθία.

4.   Το παρόν ψήφισμα να δοθεί στην οικογένειά του και να δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αντίο σεβαστέ και αγαπημένε Πρόεδρε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Ας γίνουν οι ιδέες σου και τα οράματά σου οδηγός για  τους μεταγενέστερους, για το καλό του Ναξιακού Συλλογικού Κινήματος και για το καλό του τόπου μας.

 Καλό ταξίδι.

 

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΗΣ  ΟΝΑΣ

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                       ΝΙΚΟΣ  ΒΕΡΝΙΚΟΣ                                              ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Φιλωτιτης στην 3η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος taekwodo Ελλάδος



Ο Αντώνης Βλασερος (του Γιάννη του Χαλαροβασιλη και της Μάρως του Χαιρολά    πήρε το χάλκινο  μετάλλιο στο    ΔιασυλλογικόΠρωτάθλημα Χαλκίδα 2013 στο taekwodo στην κατηγορία των 61 κιλών στη Χαλκίδα.!!

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΦΙΛΩΤΙΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ


ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014


Η  διαχειριστική  ομάδα  του naxios.blogspot.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ( ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ TO ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΝΤΙ ΤΑΡΤΑΝ ) ΣΤΟΥΣ 26ΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ Σ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΡΥΚΕΣ ;
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
Με ένα χρυσό μετάλλιο, πολλούς  βαθμούς και πολλές εμπειρίες  επέστρεψε η ομάδα στίβου του  συλλόγου μας από τη Χίο τη Δευτέρα  το μεσημέρι. Η ομάδα μας ταξίδεψε με 8 αθλητές και αθλήτριες με σκοπό να αποκτήσει τις πρώτες τις εμπειρίες στη κορυφαία διοργάνωση στίβου στο Αιγαίο. Οι επιτυχίες όμως ήταν πολλές και η ομάδα μας κατάφερε και πήρε συνολικά 12 βαθμούς και κατέλαβε την 20 θέση σε συνολικά 37 ομάδες σε όλο το Αιγαίο πράγμα καθόλου ευκαταφρόνητο. Οι θέσεις που κατέλαβαν οι....
αθλητές μας είναι οι εξής :

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Εκεί όπου έκλεισε την περσινή  αγωνιστική περίοδο με το ευρύ σκορ 2-6 καλείτε φέτος στην πρώτη αγωνιστική να πάρει τους 3 πρώτους βαθμούς  το Φιλώτι. Η Λάβα είναι η πρώτη  αντίπαλος για το Φιλώτι για την  εφετινή αγωνιστική περίοδο. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στις 16:30   στη Σαντορίνη το Φιλώτι μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου καλείται να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Λάβα δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, έχει.....

ΑΜΣ ΦΙΛΟΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ»: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ
Για πρώτη φορά φέτος μετά από αρκετά χρόνια απουσίας η ομάδα στίβου του ΑΜΣ Φιλώτιου  «Ο ΖΕΥΣ» έχει βάλει τα καλά της και είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην «παρέλαση» για τους Αιγαιοπελαγίτικους που θα γίνουν στη Χίο στις 5&6 Οκτωβρίου 2013. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει με 8 αθλητές και αθλήτριες προσδοκώντας σε ότι δυνατό καλύτερο και σε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Οι αθλητές που θα.............