ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ»

Ομαλά κύλησαν οι εκλογές την προηγούμενη Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών όπου αναδείχθηκαν τα έντεκα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του   Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» Συνολικά ψήφισαν 131 άτομα (4 άκυρα) και τα αποτελέσματα είναι τα εξής :

Τσάφος Στέφανος              97

Ψαρράς Μιχάλης               82

Ποτικιάν Γεώργιος             81

Μουστάκης Γεώργιος         79

Κρασσάς Βασίλειος            77

Τσακωνιάτης Βασίλειος     76

Ψαρράς Στέφανος               76

Βασιλάκη Κυριακή             66

Μουστάκης Στέφανος         66

Μουστάκης Νικόλαος         64

Δουμπουλάκη Παναγιώτα   57

Βασιλάκης Δημήτριος         42

Μες την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στη δύσκολη προσπάθεια τους.

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΓΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ Α.Μ. Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Την  Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 από τις 08:00πμ μέχρι τις 20:00μμ θα γίνουν οι εκλογές του Α.Μ. Σ.  ΦΙΛΩΤΙΟΥ  ο  «ΖΕΥΣ» στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών
Η ψήφος  όλων  δίνει  δύναμη στο Σύλλογο.

ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ  ΤΩΡΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κυκλοφόρησε σε αγγλικό κείμενο το βιβλίο του Γ. Ανωμερίτη "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ η εκκλησία της ναυτιλίας και των ναυτικών"


Συγγραφέας: Γιώργος Ανωμερίτης         
Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννέλος
Ιστορικό  λεύκωμα, σελίδες 186, διαστάσεις: 24Χ24
Γλώσσα  έκδοσης: Ελληνικά, Αγγλικά
Εκδόσεις  Μίλητος, 2013
ISBN: 978-960-464-363-9
Τιμή: 25 Ευρώ
Κυκλοφόρησε σε δεύτερη έκδοση με πλήρες αγγλικό κείμενο και αγγλόφωνο εξώφυλλο, το γνωστό βιβλίο του Γιώργου Ανωμερίτη “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, η εκκλησία της ....
ναυτιλίας και των ναυτικών”.
Το βιβλίο, το οποίο παρουσιάστηκε  το Δεκέμβριο του 2012, περιγράφει τον μοναδικό αρχιτεκτονικά και αισθητικά ναό της πόλης του Πειραιά, που έχτισαν οι πρώτοι Υδραίοι κάτοικοι της πόλης.
Η αγγλική έκδοση απαιτήθηκε, επειδή λόγω της γειτνίασης του ναού με τις αποβάθρες κρουαζιέρας αποτελεί χώρο μεγάλης επισκεψιμότητας από τους τουρίστες – επιβάτες κρουαζιέρας.
Το αίτημα της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου ζήτησαν  επίσης και οι ναυτιλιακές εταιρίες για τους ξένους επισκέπτες και χρήστες  του λιμανιού.
Το νέο βιβλίο με 186 σελίδες, πωλείται και στο ναό έναντι ειδικού τιμήματος, μέρος δε των εσόδων, όπως και τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα διατίθενται υπέρ του ναού, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Μνημείο της Πόλης του Πειραιά.

Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο από το συγγραφέα 
“στους έλληνες ναυτικούς”

Η ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΡΚΟΥ σας πρόσθεσε στους κύκλους της και σας προσκάλεσε να συμμετάσχετε στο Google+.

Η ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΡΚΟΥ σας πρόσθεσε στους κύκλους της και σας προσκάλεσε να συμμετάσχετε στο Google+.
Συμμετοχή στο Google+
Το Google+ κάνει την κοινή χρήση στον ιστό να μοιάζει σαν αληθινή.
Κύκλοι
Ένας εύκολος τρόπος να μοιραστείτε κάποιο περιεχόμενο με τους φίλους σας από το πανεπιστήμιο, διαφορετικό περιεχόμενο με τους γονείς σας και σχεδόν τίποτα με το αφεντικό σας. Όπως περίπου συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.
Hangouts
Οι συζητήσεις γίνονται καλύτερα πρόσωπο με πρόσωπο. Συμμετέχετε σε ένα Hangout μέσω βίντεο από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο για να ενημερωθείτε, να παρακολουθήσετε βίντεο του YouTube ή να ανταλλάξετε ιστορίες με έως και 9 φίλους ταυτόχρονα.
Κινητά
Πολύ γρήγορη ομαδική συζήτηση. Φωτογραφίες που μεταφορτώνονται αυτόματα. Προεπισκόπηση του τι συμβαίνει γύρω σας. Έχουμε σχεδιάσει το Google+ έχοντας θέσει ως βασικό γνώμονα τα κινητά.
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή ο χρήστης ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΡΚΟΥ προσκάλεσε τον χρήστη tofiloti.filoti@blogger.com να συμμετέχει στο Google+. Καταργήστε την εγγραφή σας από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ημερήσια Δ.Σ. Φιλωτίου 6-6-2013

Πρόσκληση δημοτικού σχολείου Φιλωτίου

ΦΙΛΩΤΙ - ΑΠΕΙΡΑΘΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΥΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σημαντικά συμπεράσματα με πολλά ενδιαφέροντα νέα προέκυψαν από τη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλέτου «Ο ΖΕΥΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Φιλώτα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλοτήτων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο αρχικά παρουσίασε ένα αναλυτικό και απόλυτα διαφανή οικονομικό απολογισμό για κάθε μήνα ξεχωριστά για όλη τη διετία της.......

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου


Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης



Κατά τη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» που έγινε τη Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις: